Hvem er gressmannen?

Kandidater:

Aksel Rage

Jesper Iversen

Kacper Matusiak

Jonas Rosenberg Bakke

Magnus Fornebo

Dani Lie

Dani Lie

Dani Lie er en selvsagt kanditat til denne kåringen av å være årets gressmann 2020. Dani har plassert seg utenfor pallen utrolig mange ganger under vår FunRun karriere og har selv gjort seg selv til et stort mål for denne prisen. Dani er også en person som ofte blir «sur» og bitter for å bli kalt gressmann, dette kan tyde på at han kan bli valgt som årets gressmann. Dani er også kjent som mannen fra Tallgrass.

Magnus Fornebo

Magnus, mer kjent som gressmannen har blitt ertet og «mobbet» for å være den ultimate gressmannen etter at han kom på siste plass 3 ganger på rad i kjelleren til Jesper i starten av Januar. Magnus er kjent for sitt temperament for å bli kalt gressmann og blir til tider voldelig når dette ordet dukker opp i rommet. 

Jesper Iversen

Jesper har vært mye av og på, noen ganger har han vært gressmann mens noen andre ganger har han prestert bra. Han går ofte rundt og sier til alle andre at de er gressmenn, noe som kan tyde på at han har lav selvtillit i forbindelse med gressmann-prisen. Han er en sterk kandidat. 

Jonas Rosenberg Bakke

Nok så fresh FunRun spiller som presterer greit, men ofte havner på siste plass. Jonas er en sterk kandidat med tanke på at han er en «tryhard». Han spiller ofte alene, noe som tyder på at han vil booste selvtilliten sin fordi han blir så ofte gressmann i kompani med andre kompiser. Et eksempel på dette er da vi spilte på t-banen og han begynte å bli voldelig og slo rundt seg. Dette tyder på en slags «skam» om at han faktisk er den egentlige gressmannen. Det er også verdt å nevne at Jonas er skyldig i å bruke penger på dette Multiplayer spillet som har tatt Lommedalen med storm de siste ukene og månedene. 

Aksel Rage

Aksel er som kjent den aller første gressmannen. Når vi først begynte å spille dette spillet så var alltid Aksel den som havnet dårligst i rangeringen. Han klagde ofte på at han ble distrahert av Magnus under løpet men løgn er det største tegnet på å være gressmann. Han er også redd for å snakke om temaet og det er noe som kan tyde på at han er den ultimate gressmannen. 

Kacper Matusiak

Kacper er muligens favorittkanditaten i dette løpet, fra personlige opplevelser er det ofte at kacper blir gressmannen også «rage quiter» han, gjør dette for å unngå å bli gressmann flere ganger på rad også spiller han heller alene for å forbedre seg, Kacper er en som ofte sier han selv ikke er gressmannen men alle vet at han egenltig er det, en kjent sitat fra Kacper; «ballesverg på at Jonas er gressmannen» som vil si han egentlig er veldig redd for å bli kalt gressmannen.

Journalist: Jesper Iversen

You may also like...